top of page
Zoeken

Wenteltrap

Bijgewerkt op: 16 jan. 2023


Dit is de wenteltrap van de Arc de Triomphe, die we afgelopen zomer hebben beklommen. Met zijn 284 treden, 50 meter hoogte en een hele smalle opgang…best een uitdagende klim!!

Als je beneden staat heb je geen flauw idee wat je te wachten staat. Halverwege zou je het liefst willen stoppen, maar je doorzettingsvermogen (en een beetje conditie) zorgt ervoor dat je de klim afrondt. Want als je dan éénmaal boven bent? …..Dan heb je het gevoel van overwinning en zie je waar je het voor gedaan hebt……(namelijk het fantastische uitzicht. )


Dat deed me denken aan haar coach-traject…..ze merkte dat bepaalde gebeurtenissen, die in haar verleden hadden plaatsgevonden, nog steeds van invloed waren op haar gedrag en op haar gedachten in het heden.

Het zorgde ervoor dat haar gedrag “haar in de weg zat” en dat ze “vastliep” (zoals ze zelf vertelde). Ze wilde er wat aan doen, maar ze wist niet zo goed hoe.

Na een kennismakingsgesprek zijn we een coach-traject gestart. In het begin voelde dit een beetje spannend en ongemakkelijk; ze wist niet goed wat ze kon verwachten.

Maar ze besloot om ervoor te gaan, want ze ervoer de veiligheid en het vertrouwen om samen aan de slag te gaan.

Het was geen gemakkelijk weg voor haar en het kostte ook best wat doorzettingsvermogen.

Nu ze het traject aan het afronden is en terugkijkt naar waar ze vandaan is gekomen, ziet ze ook wat het haar heeft gebracht en mag ze zeker spreken van een overwinning!

Wil jij ook persoonlijk verder groeien en denk je over een coach-traject? Neem gerust contact op voor meer informatie of kijk op mijn website https://www.ivmcoaching.nl.


Recente blogposts

Alles weergeven

MISSIE

Comments


bottom of page