top of page
NIQ NIQ-1922_edited.jpg

Over mij

NIQ NIQ-1876.jpg

Ik ben Ingrid van Maanen, actieve en sportieve vrouw van Hendrik-Jan en moeder van 4 opgroeiende kinderen. Naast mijn rol als moeder in het gezin en mijn werk als coach, werk ik als vrijwilliger bij 2 organisaties. 

Als persoon ben ik rustig, positief, integer, eerlijk en doelgericht. Ik houd ervan om samen met jou concreet ergens naar toe te werken. 

Ontdekkingstocht

Even voorstellen

De afgelopen jaren heb ik zelf ontdekt hoe geweldig het is om een leven te leven vanuit rust, zelfacceptatie en vrijheid. Het is belangrijk om te mogen ontdekken wie je bent en waar je goed in bent (je gaven en talenten). Ik heb geleerd om mezelf te accepteren om wie ik ben, zonder zelfveroordeling.  Dit heeft mij ontspanning en zelfvertrouwen opgeleverd.

Mijn visie en passie

Elk mens is gemaakt als uniek en mooi persoon. Door verschillende gebeurtenissen en omstandigheden (en door diverse andere invloeden) loopt het leven vaak niet zoals we zelf zouden willen. Het kan soms zo’n impact hebben, dat je vastloopt in het dagelijks leven. Dat is voor iedereen heel verschillend en persoonlijk. 

Ik geloof dat God iedereen geroepen heeft om een leven te leven in al Zijn volheid en vrijheid. Vanuit Zijn liefde en vrede.

Dit gaat niet altijd vanzelf, maar is een ontdekkingstocht.

Als coach vind ik het belangrijk om te coachen 'zonder veroordeling', dus zonder angst voor kritiek en afwijzing. Dus luisterend, betrokken, eerlijk en liefdevol. Maar ook daadkrachtig, doelgericht en soms ook confronterend.

Het is mijn passie om jou te motiveren, te inspireren en je te bemoedigen in jouw traject om zo een stevige en stabiele basis te vormen. 

bottom of page