top of page
Zoeken

Nieuwe wegen...

Bijgewerkt op: 26 jan. 2023

Regelmatig ga ik wandelen. Vaak om te bewegen, maar ook om m’n hoofd leeg te maken en de rust te ervaren om zo nieuwe ideeën op te doen.

En op je wandelroute heb je dan de keuze uit verschillende wegen die je kunt nemen. Vanuit nieuwsgierigheid kies ik vaak een andere route, een nieuwe weg, een onbekende weg. Gewoon om iets nieuws uit te proberen. Dit heeft er ook wel eens toe geleid dat ik verdwaald ben en de route iets langer duurde dan gepland, maar het leidde me ook naar nieuwe plekken die ik nog niet eerder gezien had. Daar word ik enthousiast van.


In ons leven werkt het vaak ook zo…

Oude bekende wegen bewandelen geven je veiligheid. Je merkt dat het comfortabel is, en je bent er misschien ook best tevreden mee.


Nieuwe wegen inslaan zorgt voor uitdaging. Ze geven je de kans om nieuwe dingen te ontdekken, andere keuzes te maken en uiteindelijk zorgen ze ervoor dat, wat je veranderd wilt zien, echt zichtbaar wordt.


Nieuwe wegen inslaan kan ook best spannend zijn. Je stelt het misschien wel uit. Bang dat je verdwaalt of bang voor hetgeen je tegenkomt op die weg. Vanuit angst voor het onbekende laat je het vaak maar bij het oude.


Wil je juist wel die verandering, maar weet je alleen niet hoe je het aan moet pakken of houdt angst voor het onbekende je tegen? Vind je het lastig om nieuwe keuzes te maken in je werk of wil je bepaald gedrag veranderd zien? Ik kan je, als coach, daar zeker bij helpen. Wil je meer weten? Op mijn website vind je meer informatie. https://www.ivmcoaching.nl11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

MISSIE

Comentários


bottom of page