top of page
Coaching JPG.jpg

Coaching

In het kort

IvM Coach-Ing werkt vanuit een christelijke visie en Bijbels perspectief. Er is ruimte en persoonlijke aandacht voor jouw vragen en door middel van luisteren, praten en confrontatie zullen er bij jou nieuwe inzichten ontstaan. Deze inzichten (bewustwording) gaan jou helpen om bepaalde (gedrags)patronen, overtuigingen en blokkades te herkennen. Door bewuste keuzes te maken en te oefenen zetten we verandering in gang."Vanuit bewustwording kun je veranderen". 

Ik geloof dat God voor je uit zal gaan en samen met Hem gaan we dit traject door.

NIQ NIQ-0245.jpg

"Investeren in jezelf betekent ontwikkelen en verder komen"

In het kort
Voor wie?

Coachen is voor iedereen!

Sporters en managers zijn tegenwoordig steeds meer gewend om coaches in te huren, omdat ze weten dat de investering die ze daarmee in zichzelf doen hen zeker verder zal helpen. Ik ben ervan overtuigd dat het voor iedereen (van tijd tot tijd) goed zou zijn om te investeren in een goede coach. Werken aan jezelf en hierbij gesteund worden op een gestructureerde en professionele manier helpt niet alleen de sporter en de manager. Iedereen kan groeien in eigenwaarde, rust en balans, zelfvertrouwen, het stellen van grenzen en er uiteindelijk voor zorgen dat je een positieve verandering in gang zet.

In welke van de volgende zinnen herken jij jezelf? 

  • Je voelt je vaak gestrest en overspannen, terwijl je wil leven vanuit rust en balans 

  • Je zit niet lekker in je vel en je wil weten waar dat vandaan komt en wat je eraan kunt doen 

  • De reactie van anderen remt je af

  • Je verlangt ernaar om écht jezelf te zijn zoals je bedoeld bent 

  • Je wilt van je onzekerheid af 

  • Je wilt graag leren grenzen stellen én ze bewaken zonder stress of angst 

  • Je bent zo ontzettend moe, terwijl je je graag energiek en fit wilt voelen 

  • Je wilt werk en privé in balans hebben, zodat je op beide fronten goed functioneert 

Als je één van bovenstaande punten herkent of als je tegen andere dingen aanloopt, misschien is het dan tijd om eens met een coach te praten.

Voor wie?
Werkwijze

Een coach traject kan best spannend en kwetsbaar zijn.  Het is belangrijk dat je, naast het vertrouwen hebben in je coach en het hebben van een ‘klik’ met je coach, ook een veilige omgeving aantreft. Mijn streven is om een vertrouwde sfeer te creëren waarin je open en eerlijk kunt zijn. Dit betekent dat ik respectvol omga met de ander en elk persoon in zijn/haar waarde laat en accepteer. Daarom zal er altijd eerst een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek plaatsvinden. Tijdens dit gesprek is er, naast een kennismaking, ook ruimte om jouw vragen te stellen. Dit gesprek kan persoonlijk, telefonisch of via beeldbellen gedaan worden.

Als coach luister ik en maak ik een inschatting of je bij mij op de goede plek zit en kun jij ‘ervaren’ of het vertrouwen er is.  Mocht je na dit gesprek verder willen, dan volgt er een intakegesprek waarin we je hulpvraag nog beter gaan bepalen en zullen we overleggen hoe we verder gaan.

Ik heb mijn opleiding gevolgd bij TotalBalance (geaccrediteerd) aangevuld met diverse cursussen en trainingen, waaronder de DISC- en Drijfveren training en FutureFit training bij TalentFirst.

De FutureFit training heeft als doel om anderen zo goed mogelijk digitaal te kunnen begeleiden.

Ik werk met verschillende methodieken, die er op gericht zijn om mensen te begeleiden en om vanuit persoonlijk leiderschap in balans te leren leven, om het beste uit jezelf te halen. Het is een persoonlijk, doelgericht en praktische aanpak van werken. 

Tijdens onze gesprekken bepalen we samen wat voor jou belangrijk is om te behandelen. Want coaching is maatwerk, dus het is per persoon uniek.

DISC- en drijfveren-analyse

Ontvang sleutels tot inzicht in jouw gedrag en motivaties en leer effectief te communiceren met anderen. 

Ik ben gecertificeerd en ervaren in het afnemen van DISC gedrag en Drijfveren analyses. Dit doe ik op individuele basis. Je maakt een professionele DISC gedrag- en Drijfveren test en krijgt 2 uur uitleg en coaching.

Het behoort tot de mogelijkheden om, tijdens of buiten een coach traject om, een DISC- en/of Drijfveren analyse af te nemen. Na het afnemen van de test, ontvang je een gepersonaliseerd en uitgebreid DISC rapport. Dit rapport helpt je om inzichten te krijgen in je gedrag en je persoonlijke stijl, zodat je je professioneler en productiever kunt opstellen. Je leert hoe je je sterke kanten kunt ontwikkelen en optimaal kunt benutten. Daarnaast herken je je beperkingen en je valkuilen en leer je hoe je dit kunt aanpassen. Dit rapport geeft geen oordelen, maar geeft juist inzichten in de factoren die je gedrag beïnvloeden. De resultaten van het Drijfveren rapport helpen je om je eigen unieke drijfveren en motivaties te ontdekken te begrijpen. Dit is heel waardevol je in de samenwerking met anderen.

NIQ NIQ-1964.jpg

Coaching bij jou of bij mij thuis

Het kan zijn dat je een gesprek voeren prettiger vindt in je eigen vertrouwde omgeving. Dat is geen probleem.

 Maar lukt dit niet, dan ontvang ik je graag bij mij thuis,  in een ontspannen en veilige setting,  in Woudenberg.

NIQ NIQ-1915.jpg

Coaching Online

Online coachen geeft heel veel voordelen en is flexibel. Door jou online te begeleiden kun je, vanuit je eigen huis, eventueel in combinatie met enkele keren fysiek, dit traject volgen waarbij je hetzelfde resultaat gewaarborgd krijgt.

 

NIQ NIQ-1873.jpg

Walk and Talk

 

Naast gesprekken thuis, bij de cliënt thuis of online, is het ook mogelijk om een gesprek te voeren ‘al wandelend’ in de natuur. Vaak wordt dit als ‘laagdrempelig en ontspannen’ ervaren. Dus niet zittend tegenover elkaar, maar lopend naast elkaar.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je alvast onderzoeken waar jouw hulpvraag ligt?

Of ben je benieuwd op welke gebieden jij ondersteuning zou kunnen gebruiken?
Download dan hier gratis de Balans Test

Werkwijze
Tarieven

Omdat ik vind dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om een coachtraject te volgen en de kosten daarvan nooit een belemmering zouden mogen zijn, hanteer ik niet altijd vaste tarieven. In onderstaande tabel staan globale richtlijnen. 

Tevens bied ik de mogelijkheid om een pakket af te nemen voor 10 sessies en hanteer ik een kilometervergoeding, als het coach traject bij jou thuis plaatsvindt.
Wanneer dit voor jou niet haalbaar is, voel je dan niet bezwaard om dit aan te geven.

TARIEVEN-1 3.png

Heb je nog vragen of wil je graag een kennismakingsgesprek? 

Neem dan telefonisch contact met me op of via onderstaand formulier.

Tarieven
bottom of page